duminică, 6 noiembrie 2011

Avantajele LYONESS

Ce avantaje aveți ca membru Lyoness?

Principiul de bază Lyoness este: Bani înapoi la fiecare cumpărătură. Deoarece facem zilnic cumpărături cu toții și consumăm, a fi membru în Lyoness este în principiu pentru fiecare o formă nouă și necomplicată de a economisi bani la cumpărături respectiv de a-și îmbunătăți bugetul.

Avantajele concrete la fiecare cumpărătură prin Lyoness sunt:
  • 1-2% Cashback plus alte discounturi
  • 0,5% „bonus de prietenie“ din rulajele membrilor care au ajuns în Lyoness prin recomandare. Dacă și acești membri Lyoness recomandă mai departe, atunci veți primi din cumpărăturile lor de asemeni 0,5% din sumă.
Fiecare membru Lyoness primește avantajele discounturilor la cumpărături de la partenerii comerciali. Discountul total depinde de respectivul partener comercial. 1-2% este avantajul direct (Cashback), plus discounturile rămase (Avantaj de fidelitate).


Aproape toate branșele sunt reprezentate în toată lumea (de ex. alimente, benzinării, sport, modă, materiale de construcții, cosmetică, servicii de toate tipurile, mobilă etc.)

Cashback Onlineshops

La mii de Onlineshop-uri Lyoness internaționale, membrii Lyoness pot să își facă cumpărăturile 24 de ore din 24 comod de acasă. În acest fel se va întocmi cumpărătura, se va deconta discountul partenerului comercial și prin urmare suma Cashbak rezultată va fi înregistrată. Logați-vă pe www.lyoness.net/ro.

Parteneri comerciali cu Cashback Card

Cashback Card este un card de avantaje, care servește la întocmirea sumei de cumpărături și prin urmare decontării restituirilor rezultate. El este acceptat deja în Europa de mulți parteneri comerciali, printre care si concerne mari.

Parteneri comerciali Cashback cu bonuri valorice

Cu bonurile valorice originale ale partenerilor comerciali membrii Lyoness pot să își plătească cumpărăturile la fel ca și cu bani cash. Bonurile valorice se pot achiziționa de la biroul național și de la punctele de vânzare bon valoric, sau pot fi comandate online sau în scris.

Cashback mobil

Cu Cashback mobil membrii pot folosi chiar pe Smartphone toate avantajele societății de cumpărători. În fiecare zi sunt tot mai mulți parteneri comerciali, care fac posibil această modalitate inovativă de cumpărături pentru membri împreună cu Lyoness.

Cu Lyoness profitați ca membru Lyoness la fiecare cumpărătură! Veți primi Cashback pentru fiecare cumpărătură la peste 20.000 parteneri comerciali Lyoness: prin Online Shopping, cumpărături cu bonuri valorice originale sau cumpărături mobile.

Un comentariu:

  1. Logo-ul tau (Afaceri profitabile) se potriveste lui Lyoness, nu tuturor membrilor sai...
    Pe site-ul http://www.afacerimlm.info/ sunt cateva articole despre Lyoness care te cam contrazic...
    Tot ce spui ar fi ok daca ai spune cati bani ai castigat pana acum sau cati bani estimezi ca vei castiga in perioada urmatoare.

    RăspundețiȘtergere