sâmbătă, 3 aprilie 2010

De ce se discuta mult despre sistemul MLM?

De ce se discuta mult despre sistemul MLM ?

Exista atâta confuzie în definirea termenului de multi-level-marketing si atâtia destepti sau negativisti, care de fiecare data când, din greseala, cineva le face o propunere, o oferta de a face si ei ceva, pentru ca în viata lor nu au fost în stare, niciodata, sa faca nimic, ei insista sa convinga pe toata lumea ca nimic nu se poate, nimic nu merge, nimic nu functioneaza. De aceea o încercare de a da o explicatie cred ca este bine venita.

O companie corporativa traditionala are aceeasi structura organizatorica precum o corporatie MLM. Diferenta consta in modul cum se cheltuiesc banii din bugetul pentru publicitate. O companie traditionala cheltuieste bani pe
- publicitate externa (TV, agentii de publicitate, actori, etc.),
- înafara de productie,
- întretinere,
- taxe,
- salarii si
- transport.

O companie multi-level-marketing isi plateste
- oamenii sai, DISTRIBUITORII, pentru ai face marketing si publicitate produselor companiei.
- Pe de alta parte o asemenea companie reduce lantul de intermediari între Producator si Consumator.
Cum face ? Simplu !
Între Producator si Consumator nu exista decât TRANSPORTATORUL. Astfel se reduc considerabil chelruielile si în acelasi timp Compania îsi împarte cu DISTRIBUITORII, beneficiul. Dupa o schema de marketing în echipa, pe nivele si % .
Unde ati mai auzit de asa ceva ?
Unde primiti un comision pentru o comanda si pentru faptul ca recomandati si altora sa conade si sa consume produsul ?
Marketingul de retea / MLM sau Network Marketing este un model profesionist, testat si solid, de distributie a unui serviciu sau produs. Acesta se preda ca disciplina de baza în multe facultati de profil din America. Marketingul de retea nu este, dar poate fi descris ca o mini-franciza în industria vânzarilor directe.

Franciza reprezinta un contract prin care francizorul cedeaza francizerului dreptul de folosinta al numelui firmei, al marcii, de comercializare a unor produse / servicii care sunt deja prezente pe piatasau nu si înregistreaza succes.

Multi-Level-Marketing - NU ESTE O SCHEMA PIRAMIDALA !

Izvorata din necunoastere si ignoranta, confuzia des întâlnita cum ca sistemul profesionist de marketing MLM este o schema piramidala, ceea ce nu este deloc adevarat.
O companie MLM, asa cum va spuneam mai înainte ofera un plan de compensatie real (nu o schema piramidala), precum si produse sau servicii reale.
Asa zisele firme care folosesc scheme piramidale ofera, de obicei, doar promisiuni financiare imposibil de îndeplinit, de tip Caritas, FNI, SAFI, oferte pe internet, etc...

Bill Gates - Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cel care a afirmat ca în urmatorii ani "Cine nu va fi pe Internet, nu va fi deloc...", Apoi el a mai spus:
"Pentru a dezvolta o afacere de succes ai nevoie de trei lucruri..."
1.Sa te afli în locul si la momentul potrivit,
2.Sa gasesti produsul potrivit si o industrie în expansiune,
3.Sa actionezi imediat !

CUM îti poate schimba viata o afacere MLM ?

- îngrijindu-te de sanatatea folosind produse naturale de foarte buna calitate, cu rezultate dovedite. Putem ajuta oameni cu probleme de sanatate sa-si rezolve, sa-si amelioreze sau macar sa-si aline suferinta. M-as bucura daca ai deschide LINKURILE de GRUP de pe pagina mea cu privire la sanatate si daca apoi am discuta despre asta. Sanatatea nu are pret, deci nu poate fi cumparata, dar poate fi PASTRATA !
- învatând si pe alti sa faca acelasi lucru ;
- urmând îndeaproape pe cei care au reusit, au demonstrat ca se poate ajunge la succes ;
- cu mult suflet, munca, ambitie, energie, credinta, vointa si nu în ultimul rând:
GÂNDIRE si ATITUDINE POZITIVA !
- succesul sau insuccesul este ascuns în fiecare din noi, depinde numai de tine daca
vrei sau nu sa devii partener al unei companii de succes !

În lume peste 70% din distribuitorii companiilor de tip Network Marketing sunt femei.
Scopul lor este de a contribui la bugetul familiei fara sa fie nevoite sa plece de acasa în fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu