sâmbătă, 3 octombrie 2009

Ai auzit despre asigurarile de locuinta obligatorii?

Ai auzit despre asigurarile de locuinta obligatorii?

Este o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratori!

Din ianuarie 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei. In cateva luni de zile toate locuintele trebuie sa fie asigurate.

Vrei sa castigi bani in doar cateva luni de zile?

Inregistreaza-te in echipa noastra! Compania TOP Training System ne pune la dispozitie platforma www.reforma-asigurarilor.ro prin care ne ofera informatii, norme legislative si ultimele stiri din domeniul asigurarilor obligatorii de locuinta. Astfel clientii nostrii pot lua o decizie in cunostinta de cauza.Colaboreaza cu noi pentru a beneficia de informatii complete si de o reducere la asigurarea obligatorie.

Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne recomanzi potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online o echipa de colaboratori.

Avantajele colaboratorilor nostrii: vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari

· birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori

· un sistem de cariera motivant , pregatire, traininguri, materiale ajutatoare

· nu avem concurenta online

· Complet GRATUIT !!

Inregistreaza-te acum : http://www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=19

2 comentarii:

  1. Oportunitate extraordinara? La 1 euro sau 2 euro comision pe polita, si asta inainte de impozitare? Lollll

    RăspundețiȘtergere
  2. in primul rand vom fii mii de oameni in echipa , chiar si cu un euro vom castiga o gramada de bani pt ca daca altcineva nu va face reforma noi o vom face ,
    deasemenea pt ca vom fi multi colaboratori vom avea comision mult mai mare decat 2 euro pt ca vom negicia asta in mod direct cu compania de broker , in al treilea rand nu este nimic de pierdut ci numai de castigat pt ca inscrierea e gratuita , iar colaboratorii pot sa beneficieze chiar si de cel ami mic avantaj anume reducere la asifurarea proprie de locuinta , incasand el comisionul pt polita asa ca doar din motivul asta daca se inscriuoamenii tot este bine , cu 10 pers inscrise un colaborator poate avea asigurarea proprie gratuita , asa ca eu vad aici doar castig .

    RăspundețiȘtergere